The Caveman bbq grill

The Caveman bbq grill is een constructie die teruggrijpt op de oerbereiding van vlees boven vuur. Het grillen van vlees of vis boven houtvuur geeft een rijke smaak die je op geen enkele andere manier voor elkaar krijgt.

Caveman bbq

Met The Caveman bbq grill heb je geen last van aangebrand vlees door uitslaande vlammen. Dankzij het wiel kun je eenvoudig de gewenste afstand bepalen tussen het vlees en het vuur. Het vet wordt via een rooster opgevangen waardoor ongewenste vlammen worden voorkomen. Vleessoorten zoals bavette en picanha komen op de The Caveman bbq uitstekend tot hun recht. Maar ook diverse soorten vis en groentes smaken sensationeel als je ze grilt op houtvuur. Mocht je geen geschikt hout op voorraad hebben, dan kun je houtskool prima gebruiken ter vervanging.

The Caveman Grill

The Caveman Grill is gemaakt van hoogwaardig materiaal zodat je jarenlang kunt genieten van het neusje van de zalm als het gaat om gegrild vlees. De bbq constructie is leverbaar in de Classic vorm (tot 24 personen) en de Home (tot 12 personen). De constructie bestaat grotendeels uit cortenstaal met een roestkleurige toplaag die de grill beschermt tegen verdere roestwerking. De bovenste constructie, evenals de aslade en het rooster zijn gemaakt van roestwerend materiaal.

Gelijkmatige stralingshitte

Aan de binnenkant is de grillconstructie ingebouwd met vuurvaste stenen. Deze zorgen voor voldoende en gelijkmatige stralingshitte zodat je langdurig kunt grillen. De stenen beschermen bovendien de stalen buitenkant tegen vervorming die kan optreden bij open vuur.

Makkelijk te vervoeren

Het rooster van de grill is makkelijk uitneembaar wanneer je hem schoon wilt maken. De grill staat op rvs-wielen, waarvan twee zwenkbaar, waardoor de bbq makkelijk verplaatsbaar is. Je kunt de Cavenman bbq grill ook prima vervoeren door de staander te demonteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *